Nieuws

Winterschool 2022

De aanmeldingen voor Winterschool 2022 zijn geopend

Waarom linken mensen letters aan kleuren? Hoe werkt onze geur en kunnen we onze neus een handje helpen als die niet goed werkt? En, hoe onderzoek je verschillen binnen een religie? Dit zijn vragen die centraal staan in de Winterschool 2022. 

Voor de dertiende keer organiseert Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit de Winterschool. Ook dit jaar wordt de Winterschool online georganiseerd. In een online omgeving wordt je ontvangen door Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit, waar je kennis maakt met de wetenschappers en leraren die de thema's hebben ontwikkeld. Na een korte lezing gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag met verschillende workshops. Het boek Wetenschappelijke doorbraken de klas in! ontvang je vooraf. Hierin staan alle thema's omschreven. 

 

Voor Wie?
De Winterschool biedt professionalisering op het gebied van wetenschap voor alle (aanstaande) professionals in het primair onderwijs. Ben jij student en sta je in de toekomst voor de klas? Dan is het voor jou ook interessant om te zien hoe je een onderzoekende houding stimuleert bij leerlingen. 

 

Wanneer?

De Winterschool vindt plaats op drie woensdagmiddagen. Iedere dag heeft zijn eigen thema. 
- 26 januari - Samenwerkende zintuigen met dr. Mark Dingemanse en dr. Tessa van Leeuwen. 
- 2 februari - Neustussenschotcorrectie met prof. dr. Maroeska Rovers en dr. Niels van Heerbeek. 
- 9 februari - Tolerantie in het Midden-Oosten met dr. Niels Spierings. 

 

Inschrijving
Inschrijven gaat per thema (lezing+workshop). Je kunt je inschrijven voor een of meerdere thema's. Een thema duurt ongeveern anderhalf uur. Je kunt kiezen uit twee startmomenten om 13:00 uur of 15:00 uur. 

 

Kosten
15 euro voor het eerste thema, inclusief het boek Wetenschappelijke doorbraken de klas in!

10 euro voor iedere toegevoegd thema. 

5 euro administratiekosten per inschrijving. 

 

Aanmelden kan via deze link

Deel dit artikel